Mobil Menü

Hakkımızda

_Amacımız; öğrencilerin kişisel gelişimlerine katkı sağlamak, onların toplumla barışık, özgüven sahibi bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunmaktır. Üniversitemizde öğrencilerimizin sportif kültürel ve sanatsal etkinlikleri için gerekli ortam hazırlanmakta ve çeşitli imkânlar sunulmaktadır.

_Öğrencilerimizin kulüp faaliyetlerini rahat ve verimli bir şekilde sürdürebilmeleri amacıyla Kulüplerin etkinlik talepleri değerlendirilerek gerekli destek sağlanmaktadır.

_Başkanlığımız, mevcut personeli ile üniversitemiz öğrencilerinin çalışmalarına ve önerilerine değer vermekte, sorunlarına çare üretmekte ve tüm imkanlarıyla hizmet vermeye çalışmaktadır. Öğrencilerimize derslerindeki başarılarının yanında kültürel, sosyal ve sportif alanlarda başarılar dileriz.